1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy tak postępują lludzie mający odrobinę zaufania? |
Marcin J
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5566
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-09-18, 10:30 Temat: Czy tak postępują lludzie mający odrobinę zaufania? |
marzena66,
Niestety pracuje na windows uk, dlatego brakuje polskich znakow w postach jak i slownika, oczywiscie nie zwalnia mnie to z kontroli ortografi, czesto pisze w pospiechu a wiadomo ze pospiech jest wskazany przy lapaniu pchel... Obiecuje zwracac wieksza uwage na gramatyke
Natomiast
JaBaba,
Nie jestem cFaniakiem i nikt nie ma prawa mnie nim nazywac.
Zyje Pani dluzej na tym swiecie i za pewne wie Pani co oznacza nazwanie kogos cwaniakiem.
Obrazliwe jest rowniez oczernianie moderatorow, przyjaciol forum, ludzi ktorzy staraja sie pomoc chorym w ktorej grupie jest rowniez Pani.
W Pani postach przewage maja posty o klotliwej tresci, natomiast sa one poprawne gramatycznie.
A teraz moge dostac bana za brak merytoryki i zabrudzanie forum, lecz czulem potrzebe odparcia kolejnego ataku przez forumowiczke ze swietnym nick-iem. |
Marcin J
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-09-17, 16:37 Temat: Czy tak postępują lludzie mający odrobinę zaufania? |
W zwiazku iz mam szacunek do osob starszych, a mniewam twierdzic iz data w nicku to data urodzenia, uszczypne sie w jezyk i nie wypowiem slow ktore same sie na niego cisna... no ale juz nie cFaniakuje na forum. |
Marcin J
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-09-10, 07:45 Temat: Czy tak postępują lludzie mający odrobinę zaufania? |
maria1952,
Podziele zdanie Basi
Wiekszej bzdury nie slyszalem, sugestia ze moderatorzy kontroluja tysiace skrzynek osob piszacych na tym forum.
"Czasami lepiej trzymac buzie zamknieta nizeli ja otworzyc i potwierdzic ze jest sie glupcem" |
Marcin J
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2016-09-07, 12:27 Temat: Czy tak postępują lludzie mający odrobinę zaufania? |
Jezeli pisalas do basiaiwojtek to zostal wyslany w formie postu w ich temacie, nawet odpisali Tobie na niego... |
|
|